فروشگاه اینترنتی فدولا فروشگاه اینترنتی فدولا .

فروشگاه اینترنتی فدولا

قهوه بدون کافئین مفید است یا مضر؟

برای این که بفهمیم خرید قهوه بدون کافئین و مصرف آن، خوب است یا بد، ابتدا باید روش های تولید قهوه بدون کافئین را بشناسیم؛ چرا که پاسخ این سوال تا حد زیادی به این موضوع وابسته است که شما در هنگام خرید قهوه بدون کافئین، کدام برند را انتخاب می کنید و آن برند از چه روش تولیدی استفاده کرده است. دو گروه از روش های کافئین زدایی وجود دارد که در هر گروه، به صورت جداگانه دو زیر گروه دیگر دارد. دو گروه های اصلی شامل فرآیندهای مبتنی بر حلال و فرآیندهای غیر حلال هستند.

در فرآیندهای کافئین زدایی بر پایه حلال، روش حلال غیر مستقیم و حلال مستقیم وجود دارد. در فرآیندهای غیر حلال، روش آب سوئیس و روش دی اکسید کربن وجود دارد. همانطور که از نام آن ها پیداست، دسته بندی ها بر اساس استفاده از حلال یا عدم استفاده از حلال شکل گرفته اند.

فرآیندهای کافئین زدایی از قهوه، مزایا و معایب خود را دارند؛ بنابراین فنجان بعدی قهوه بدون کافئین شما به ترجیحات شما بستگی دارد. با این حال، خوب است بدانید که هر فرآیند چگونه کار می کند یا ایمن ترین فرایند برای کافئین زدایی از قهوه کدام است. دانستن این موضوع، دست شما را در هنگام خرید قهوه بدون کافئین باز می گذارد تا انتخابی درست داشته باشید.

صرف نظر از فرآیند انتخاب شده برای کافئین زدایی، یک مرحله که همیشه مشترک است، این است که دانه های قهوه با خیساندن آن ها در آب گرم، آماده می شوند تا قبل از بو دادن، نرم شوند. این افزایش رطوبت باعث می شود کافئین به راحتی قابل جدا شدن باشد و در عین حال، طعم واقعی قهوه در آن حفظ شود. هنگامی که کافئین استخراج یا حل شد، برشته کنندگان ماهر، اسیدیته، طعم و رایحه ی دانه های قهوه بدون کافئین را بررسی و کنترل می کنند و سپس فرآیند خشک سازی و سپس رست کردن دانه های قهوه صورت می گیرد.

ایمن ترین روش برای تولید قهوه بدون کافئین، روش های کربن دی اکسید مایع و آب سوئیس هستند؛ چرا که در این روش ها از هیچ گونه مواد شیمیایی مضر استفاده نمی شود.

فرآیند کافئین زدایی با کربن دی اکسید، با دانه های قهوه سبز آغشته به آب که در یک مخزن فولادی ضد زنگ مهر و موم شده اند، آغاز می شود. دی اکسید کربن مایع با فشار بسیار بالا به مخزن وارد می شود. این فرآیند باعث می شود کافئین موجود در قهوه استخراج شده و به همراه کربن دی اکسید از مخزن خارج شود. آن چه باقی می ماند، قهوه ای است که تمام ویژگی های یک قهوه معمولی را دارد و عطر و طعم واقعی آن حفظ شده است؛ اما با این تفاوت که فاقد کافئین است.


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ساعت: ۰۵:۵۶:۵۸ توسط:فدولا موضوع: نظرات (0)